Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Boxtel Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Boxtel

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

BOXTEL

Afvoer verstopt Boxtel?

Afvoer verstopt Boxtel? Het vinden van een oplossing voor een verstopte afvoer is niet altijd even makkelijk. Om een afvoer te ontstoppen zijn er immers veel middelen en gereedschappen beschikbaar. Het is soms onduidelijk wat nu wel, en wat niet goed functioneert. Wij hebben een aantal tips met uitleg op deze pagina voor je op een rij gezet!

Heb je echt alles geprobeerd maar kom je er niet uit? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Wij staan voor je klaar!

Afvoer verstopt? Of heb je twijfels omtrent een verstopte afvoer? Bel snel en vrijblijvend naar 0411 201 643 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Boxtel

Ben jij op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Boxtel? Je bent absoluut aan het goede adres bij ons!

De specialisten van Ontstoppen Boxtel kunnen in veel gevallen snel ter plaatse zijn. Daarnaast zoeken wij zoeken naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer geven wij ook vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstopping Boxtel lost het voor je op! Je kunt ons bereiken via  0411 201 643 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Boxtel Logo
Loodgieter ontstoppen Boxtel afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

De kans dat jouw niet soepel doorlopende afvoer te maken heeft met een verstopping, is erg groot. Soms kun je dit gemakkelijk zelf oplossen. Wij, specialisten op dit gebied, hebben hierom een aantal waardevolle tips voor jou.

Loopt de afvoer hierna nog niet goed door? Bel ons voor een snelle service op 0411 201 643. Ontstoppen Boxtel helpt je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

We zien regelmatig terugkomen dat elektrische apparaten (denk aan vaatwassers) geblokkeerd worden. In de meeste gevallen ligt het probleem dan bij vieze filters. Daarom doe je er goed aan deze te controleren.

Bij de meeste apparaten kun je de filter eenvoudig verwijderen. Als je ziet de de filters vies zijn, reinig deze dan in een warme sop. Zijn ze gedroogd? Dan kun je ze terug plaatsen.

Waarschijnlijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Boxtel
Afvoer verstopt Boxtel

Sifon

Sifon legen

De kans is zeer groot dat er een sifon op jouw afvoer is gemonteerd. Een sifon is een stankafsluiter die op vrijwel elke afvoerbuizen wordt gemonteerd. Het komt soms voor dat de zogeheten sifon niet meer goed werkt. Dit wordt veroorzaakt door troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer goed door.

Hoe kun je dit probleem verhelpen? Een sifon is vaak eenvoudig los te halen. Vervolgens kan je vuil eruit halen. Draai de sifon er vervolgens weer terug op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) zeer goed kan werken wanneer je afvoer verstopt zit.

Hoe doe je dit? Voeg zuiveringszout toe aan wat water en giet de mengeling langzaam in de verstopte afvoer. Je verkrijgt het beste resultaat wanneer je dit een nachtje laat inwerken.

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng dan de soda met azijn.

Ontstoppen Boxtel Leiding
Riool ontstoppen Boxtel graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een plopper op de gootsteen zetten.

Hoe doe je dit? Beweeg de plopper met kracht op en neer op de gootsteen. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Boxtel om jouw klus te bespreken met onze experts via 0411 201 643.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Je kan een verstopping ook proberen te verhelpen met een ontstoppingsveer. Dit is een krachtige manier die veel wordt gebruikt door professionele ontstoppers.

Hoe ga je te werk? Stop het uiteinde van de veer in de verstopte afvoer. Zet hierbij niet te veel kracht, op deze manier voorkom je dat je schade aanricht aan de leidingen. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Belangrijk is dat je achteraf de veer (opnieuw voorzichtig) uit de afvoer verwijdert.

Als het is gelukt, merk je meteen verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Wij helpen je graag bij het verhelpen van alle problemen omtrent verstopping. Bel ons dan snel en gemakkelijk via 0411 201 643. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Boxtel
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Er zijn meerdere manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Dit kan bijvoorbeeld door het doorspoelen van vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen.

Een andere mogelijkheid is een scheur in de leiding. Hierdoor kan allerlei vuil zich ophopen in de gescheurde leiding en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Ook zien we regelmatig dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Op het moment dat er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus veel manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Heb jij hier ook last van en wil je zo snel mogelijk van je verstopping af? Bel dan direct naar 0411 201 643.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Het voorkomen van een verstopping is beter dan genezen. Dit scheelt een hoop geld en overlast. Om die reden hechten wij veel waarde aan de staat van de afvoer. Je kunt hier zelf voor zorgen, door te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is bijvoorbeeld niet verstandig om frituurvet, olie of etensresten door te spoelen.

Verstoppingen ontstaan geleidelijk. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Onze goede meetapparatuur maakt het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Daarom staan wij dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 0411 201 643.

Loodgieter Boxtel Ontstoppen
WC ontstoppen Boxtel

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer je snel een oplossing wilt voor je afvoerverstopping, doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen het met spoed voor je oplossen.

De prijs die wij hanteren is afhankelijk de uit te voeren reparaties, de eventuele  inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Eén ding is zeker, wij zorgen altijd voor een eerlijke prijzen. Vooraf ontvang je van ons een prijsopgave. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben. Op deze manier voorkomen we financiële verrassingen.  

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing! Wil je een directe oplossing voor jouw afvoer? Bel dan snel naar 0411 201 643.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-boxtel

WC verstopt

Zit jouw toilet verstopt? En woon je in Boxtel of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Boxtel. Wij lossen gegarandeerd alle verstopping voor je op. Maak direct een afspraak!

loodgieter-boxtel-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Boxtel

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in de omgeving van Boxtel? Maak nu een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-boxtel-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Boxtel

Woon jij in de buurt van Boxtel? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Wij kunnen met spoed die kant opkomen. Maak zo snel mogelijk een afspraak!

loodgieter-boxtel-verstopping

Riool verstopt

Heb jij te maken met een hardnekkige verstopping in je riool? En woon jij in Boxtel en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Boxtel.

Loodgieter Boxtel Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? En woon jij in Boxtel en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Boxtel! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Boxtel

Een verstopte afvoer is natuurlijk niet prettig. Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Boxtel en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 0411 201 643.

Verstopping Boxtel

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Boxtel

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Boxtel Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Boxtel. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Boxtel

Bij ons heeft Ontstoppen Boxtel de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

RKSV Boxtel

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Boxtel.

Brandweer Kazerne Boxtel

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0411 201 643

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Boxtel

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Boxtel